Невідомі із Семенченком їдуть зі зброєю на полювання в «Краківець» (ВІДЕО)

09 ВЕРЕСНЯ 2017 13:03

Невідомі особи, які їдуть до Львівської області зустрічати колишнього голову Одеської обласної державної адміністрації Міхеїла СААКАШВІЛІ, вирушили не з порожніми руками. Як видно на відео, яке опублікували у «Штабі блокади торгівлі з окупантами», на мирну акцію на кордоні взяли із собою чималий арсенал зброї.

На запитання поліцейського, група людей пояснила, що автомати прихватили для полювання, інформує TrueUA.

Прихильники СААКАШВІЛІ заявили про незаконність таких дій поліції, оскільки їхні автомобілі вже перевірялися два рази в інших областях.

Нагадаємо, що «Рух народних сил»  анонсував, що з 9 вересня на кордоні буде розгорнуте наметове містечко на підтримку Саакашвілі. Там будуть присутні його однопартійці та прихильники. Люди готові перебувати «під кордоном» стільки часу скільки на це буде потрібно. Люди готові підтримувати свого лідера, оскільки після того як він перетне кордон з Польщею – дороги назад у нього не буде.

Прикордонники рекомендують не користуватися пунктом пропуску «Краківець» для перетину кордону з Польщею 10 вересня, коли до України обіцяє повернутися Міхеїл Саакашвілі. До уваги подорожуючих: у зв’язку із можливим проведенням масових зібрань поблизу пункту пропуску «Краківець» впродовж 9-12 вересня, ДПСУ рекомендує обрати інші маршрути руху задля уникнення ймовірних незручностей», - наголосили у відомстві.

М. Саакашвілі заявив, що 10 вересня повертається в  Україну через пункт пропуску «Краківець», що на українсько-польському кордоні. 

Відео, 09.09.2017 13:03