Фото: Київська міська військова адміністрація

Нічний обстріл дронами: влада Києва показала фото руйнувань

У ніч на суботу, 25 листопада, Росія масовано обстріляла Київ ударними безпілотниками Shahed. Ця атака стала найбільшою від початку повномасштабної війни.

Падіння уламків збитих дронів зафіксували у різних районах. Пошкоджено житлові й нежитлові будівлі, ліквідовано загоряння. У Київській міській військовій адміністрації показали наслідки ворожого обстрілу.

Також у КМВА уточнили інформацію щодо постраждалих. Усього травмовані п'ятеро осіб: наймолодшій — 11 років, найстаршій — 65. З них три гострих реакції на стрес. Ще у двох різані рани кінцівок. Усім вчасно надана медична допомога.

Нічний обстріл дронами 25 листопада

Російські війська в ніч із 24 на 25 листопада зробили чергову спробу атакувати територію України за допомогою дронів-камікадзе, також у Повітряних силах ЗСУ повідомляли про загрозу застосування балістики.

Декілька груп дронів типу "Шахед" залетіли в повітряний простір України з Півночі та з Півдня. Про вибухи та роботу ППО повідомлялося у Київській та Кіровоградській областях. Пізніше усі дрони були скеровані у напрямку столиці.

У Києві зафіксовані падіння уламків "шахедів" у Печерському, Подільському, Солом'янському, Дніпровському та Голосіївському районах. Загалом, у результаті російської атаки на столицю постраждали п'ятеро людей, серед них 11-річна дитина.

У Соломʼянському районі внаслідок падіння уламків БпЛА сталося загоряння в приміщенні дитсадка, в сусідніх будинках пошкоджені вікна. В житловому будинку сталося руйнування на другому поверсі п'ятиповерхівки, під завалами опинилися дві жінки. У Дніпровському районі невеликий уламок "шахеда" впав на сходову клітину верхнього поверху багатоповерхового житлового будинку. У Голосіївському районі уламок дрона впав на чотириповерховий житловий будинок. У Печерському та Подільському уламки впали на відкритій місцевості.

Нагадаємо, цієї ночі ворог запустив близько 75 "шахедів". 71 дрон знищила протиповітряна оборона. Крім цього, вночі було збито керовану авіаційну ракету Х-59.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.11.2023 09:58