Фото: President Biden / Twitter

Новина дня: Байдену заборонили в'їзд до Пензенської області РФ

Президенту Сполучених Штатів Америки Джозефу Байдену заборонили в'їзд на територію Пензенської області РФ. Російський губернатор висловив сподівання, що це рішення підтримають жителі регіону.

Про відповідне рішення губернатор  Пензенської області РФ Олег Мельниченко оголосив у своєму Telegram-каналі.

"Наш регіон не вітає на своїй території людей, на руках яких кров десятків тисяч мирних громадян, хто дозволяє собі прямі образи на адресу Росії та її населення. Нам такі люди не потрібні", — заявив російський чиновник.

Мельниченко переконаний, що "пензенці цінують чуйність до чужих бід, доброту та чесність, а всіх цих якостей американський президент не має".

Відзначимо, що Олега Мельниченка обурило ухвалене сьогодні рішення США накласти чергові персональні санкції на росіян, які мають стосунок до ведення Росією кривавої війни в Україні. У списку опинився і губернатор Пензенської області.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що українська сторона ще до початку повномасштабного вторгнення Росії хотіла налагодити контакт для перемовин з Кремлем. Володимир Зеленський неодноразово звертався до різних партнерів, щоб вони вийшли на контакт з РФ.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 25.02.2023 11:39