Фото: Центр нацспротиву

Окупанти агітують українців виїжджати з ТОТ та пропонують "житлові сертифікати" у Росії

Рашисти намагаються змінити демографічний склад населення на тимчасово окупованих територіях. Вони активно агітують мешканців виїжджати на територію Російської Федерації. Також українцям пропонують "житлові сертифікати" у віддалених регіонах країни.

Про це повідомив Центр національного спротиву.

"Росіяни агітують мешканців виїжджати на територію Росії й отримувати житлові сертифікати в далеких регіонах імперії. Мотивують виїжджати нібито з міркувань безпеки, але загальна ціль виселити з регіону якнайбільше українців", — йдеться у повідомленні.

Таким чином рашисти застосовують різні методи виселення українців: від примусової депортації до фінансового заохочення. Натомість ворог завозить до ТОТ своїх спеціалістів, які є більш лояльними до кремля, чим змінює демографічний склад населення.

Центр національного спротиву знову закликав повідомляти про тих, хто чинить тиск на українців і служить ворогу. Інформацію можна надати за цим посиланням.

Нагадаємо, за даними Нацспротиву, рашисти на тимчасово окупованих територіях України використовують цивільні медичні заклади у власних цілях. Вони лікують там своїх поранених військових.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.07.2024 18:59