Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

Окупанти групами здаються в полон на одному з напрямків: командувач Тарнавський повідомив деталі

Впродовж минулої доби ще 13 окупантів здалися в полон. За тиждень на Таврійському напрямку майже 30 російських загарбників склали зброю.

Про це у Telegram повідомляє командувач угрупування військ Таврійського напрямку Олександр Тарнавський.

За його словами, на Таврійському напрямку ворог завдав шість авіаударів, провів 42 бойових зіткнення та здійснив 709 артобстрілів.

"Наші захисники та захисники стійко тримають оборону на Авдіївському напрямку. Загальні втрати ворога склали 639 осіб. Ще 13 окупантів здалися в полон", — йдеться в повідомленні.

За інформацією командувача, знищено 13 одиниць військової техніки, три танки, дві ББМ, артсистему, ПТРК, три БпЛА, три авто.

"Також знищено три склади боєприпасів та важливий об'єкт окупанта. Ще 15 одиниць техніки ворога пошкоджено. Водночас триває ведення наступної операції на Мелітопольському напрямку", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, командувач Олександр Тарнавський 23 листопада підтвердив, що на Авдіївському напрямку окупанти розпочали третю хвилю наступу. Загалом, на Таврійському напрямку, втрати ворога у живій силі та бронетехніці зростають.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 26.11.2023 13:28