Наслідки обстрілу Козацького. Джерело: Херсонська ОВА

Окупанти вдарили по Козацькому на Херсонщині: поранено двох жінок

У вівторок, 24 жовтня, зранку росіяни обстріляли Козацьке Херсонської області. Внаслідок атаки травмовані двоє жінок.

Про це повідомила прес-служба Херсонської обласної військової адміністрації.

"У 66-річної місцевої мешканки — ушкодження грудного відділу хребта, мінно-вибухова й акубаротравма. У жінки 63 років — акубаротравма, ушкодження м’яких тканин", — йдеться в повідомленні.

У Херсонській обласній військові адміністрації додали, що через нічні обстріли Білозерки є руйнування в лікарні. У будівлі пошкоджені більш як півсотні вікон, дах, двері. Триває фіксація усіх руйнувань.

Наслідки обстрілу Козацького

Наслідки обстрілу Козацького. Джерело: Херсонська ОВА

Як відомо, в ніч на 24 жовтня російські терористи обстріляли Херсонську область. Внаслідок ворожої атаки постраждали люди. Голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін. розповів, що окупанти атакували Білозерку. Серед потерпілих — дитина.

Влучили в житловий будинок. Постраждали четверо людей з однієї родини. За словами очільника ОВА, у 12-річного хлопчика травматичне пошкодження стопи та гостра реакція на стрес. Також невротична реакція у 50-річної жінки та двох чоловіків.

Нагадаємо, що в ніч на вівторок, 24 жовтня, російські окупанти знову атакували територію України, Зокрема, Херсонщину обстріляли запалювальними снарядами.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.10.2023 11:13