Фото ілюстративне. Джерело: МВС

Рашисти атакували чотири регіони України: у МВС розповіли про наслідки обстрілів

У ніч на вівторок, 24 жовтня, російські окупанти знову атакували територію України, Зокрема, Херсонщину обстріляли запалювальними снарядами.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко у своєму Telegram-каналі.

Херсонська область

"Російські військові не припиняють тероризувати прибережні населені пункти. Опівночі ворог завдав два авіаудари по селу Зміївка у Бериславському районі. Вже за годину запалювальними боєприпасами обстріляли Херсонський район", — зазначив він.

За словами Клименка, в селі Білозерка поранення отримали чотири людини, зокрема, 12-річна дитина. Пошкоджені 20 будинків, газова мережа, автомобілі та господарчі споруди.

Дніпропетровська область

Окупанти атакували село Іллінка у Марганецькій громаді з артилерії. За попередніми даними, жертв немає.

Донецька область

Рашисти обстріляли Краматорський район ракетами, попередньо — С-300. На території сільгосппідприємства зруйновано будівлю майстерні та пошкоджені дев’ять автомобілів.

Харківська область

Близько 23 години ворог атакував селище Борова в Ізюмському районі. Пошкоджено двоповерховий будинок. чотири людини отримали поранення, їх шпиталізували.

"Зараз у багатьох областях триває повітряна тривога. Перебувайте в укриттях, бережіть себе та рідних!" — наголосив насамкінець Ігор Клименко.

Нагадаємо, що в ніч на понеділок, 23 жовтня, міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко повідомляв, що російські окупанти завдали 19 обстрілів по території України. Під удар потрапили вісім населених пунктів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.10.2023 09:14