Фото: "Вікіпедія"

Окупанти вранці перекривали Кримський міст: ЗМІ назвали причину

У неділю вранці, 22 жовтня, російські загарбники повідомили про перекриття Кримського мосту. Перед цим на окупованому півострові було чути звуки реактивних бомбометів.

Про перекриття руху по мосту повідомили росЗМІ. Росіяни не назвали причину таких дій.

Тим часом "Крим.Реалії" пишуть, що перед цим поблизу Кримського мосту "було чути звуки, схожі на пуски з реактивних бомбометів".

Варто відзначити, що через годину після інциденту міст відкрили. Інформацію щодо причин перекриття РосЗМІ знову не назвали.

Нагадаємо, раніше речник Військово-Морських сил ЗСУ Дмитро Плетенчук заявляв, що окупанти всіма можливими методами намагаються захистити незаконно збудований Кримський міст. Проте всі можливості щодо зміцнення оборони конструкції ворог вже вичерпав.

Крім того, представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов зауважував, що тимчасово окупований Крим стає для ворога найбільш проблемною та вразливою ділянкою. Там "бавовни" тільки більшатиме.

Своєю чергою британські розвідники вказували, що здатність Росії захистити незаконно збудований Кримський міст надалі перебуватиме під загрозою через винахідливість українських військових та служб безпеки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.10.2023 11:19