Фото: Telegram-канал Олени Шуляк

Шуляк переобрали головою партії "Слуга народу"

У четвер, 14 грудня, під час чергового з’їзду політичної партії "Слуга Народу" члени політичної сили продовжили повноваження Олени Шуляк на другий термін. Вона обіймала посаду голови партії з листопада 2021 року.

Про це повідомляє прес-служба партії.

Аналізуючи роботу партії "Слуга Народу" за останні 2 роки, Олена Шуляк відзначила роботу членів політичної сили, яка стосується масштабної допомоги ЗСУ та ВПО. 

Зокрема зазначається, що члени політсили зі всієї України доставили українським захисникам 2 700 автівок, тисячі одиниць техніки (дрони, тепловізори тощо), 72 тисячі одиниць військової амуніції, 138 тисяч медичних наборів.

Очільниця партії також наголосила, що завдяки зекономленим 130 мільйонам гривень бюджетних коштів, партії "Слуга Народу" вдалося перерахувати їх на протитанкові ракетні комплекси "Стугна П". 

Олена Шуляк окреслила подальші плани роботи партії "Слуга Народу", наголосивши, що разом з активним партійним будівництвом, розширенням регіональних проектів та партійних рухів "ЗеЖінки" та "ЗеМолодіжка", продовженням створення кадрового резерву партійців, курс має бути спрямований на перемогу, євроінтеграцію, антикорупцію та очищення, а також відновлення.

"Першочерговим завданням для нас усіх є перемога і мир. Це те, над чим зараз в режимі 24/7 працює і президент, і дипломати, і вся наша команда", наголосила Шуляк.

Нагадаємо, наприкінці листопада парламентська фракція "Слуга народу" призупинила членство народного депутата Андрія Одарченка в партії. Його підозрюють у корупції. Зазначається, що народного депутата викрито на спробі підкупу топ-посадовця біткойнами. Він пропонував голові Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури Мустафі Найєму неправомірну вигоду у криптовалюті Bitcoin в еквіваленті 50 тисяч доларів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 15.12.2023 12:22