Фото ілюстративне. Джерело: InfoResist

"Освободили" людей від блакитного палива: окупанти пошкодили газопровід під Мелітополем

У селищі Новобогданівка Мелітопольського району рашисти так завзято рили окопи, що пошкодили газопровід. Цивільні будинки залишились без газу. 

Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

За його інформацією, лагодити газопровід окупанти не поспішають. Натомість вони панікують і думають тільки за "власні шкури". 

"Окупаційній "адміністрації" традиційно плювати на потреби цивільних, на прохання людей вони відмовчуються", — написав Федоров.

Він зауважив, що з березня минулого року окупанти залишили без газу мешканців Бердянська, а з липня — населення Мелітопольського, Пологівського і Василівського районів. 

Нагадаємо, російські загарбники у Мелітополі та прилеглих населених пунктах зайняті копанням траншей. За лісопарком та протитуберкульозним диспансером з'явилися великі окопи. Іван Федоров зазначив, що на околицях міста викопали настільки великі траншеї, що в них поміститься військова техніка та братські могили. ЗС РФ на території Богатирського лісництва, за даними мера, ховають техніку та живу силу.

У Запорізькі області російські загарбники під час риття окопів випадково розкопали скотомогильник. В результаті окупанти підчепили сибірську виразку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 05.06.2023 17:07