Фото: poltava.to / ілюстративне

Партизани вивели з ладу російську бойову техніку на Херсонщині

Агенти партизанського руху "Атеш" вивели з ладу кілька одиниць бойової техніки російських загарбників на території тимчасово окупованої Херсонщини. Окупантам доведеться добряче попрацювати над її відновленням.

Про це партизани написали у своєму Telegram-каналі. Представники підпілля зазначили, що проводять диверсії на лівому березі Дніпра Херсонської області.

"Наші агенти зі складу 177 окремого полку морської піхоти Росії на других і третіх лініях зіткнення в Херсонській області вивели з ладу бойову техніку противника. Їм вдалося знешкодити дві БМП та одну МТЛБ ворога", — написали партизани в повідомленні.

За їхніми словами, після диверсії цю техніку відбуксирували на ремонтну базу в Джанкойському районі в тимчасово окупованому Криму. За даними підпільників, майстрам доведеться багато попрацювати, аби знову поставити техніку у стрій.

"Наші дії завадили супротивникові провести одну з операцій на лівому березі Дніпра. Ми плануємо провести подібні операції по всій лінії фронту", — наголосили партизани.

Раніше повідомлялось, що представник українського партизанського руху "Атеш" проник у військкомат Рибінська Ярославської області Росії. Там він отримав інформацію про мобілізацію в області й особисті дані призовників.

Нагадаємо, раніше партизани виявили базу інженерної та бойової техніки ворога у Джанкойському районі. Там розташовані десятки екскаваторів та вантажних машин, що використовуються для земляних робіт.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 29.12.2023 22:57