Приміщення військкомату в Рибінську. Джерело: Telegram-канал руху "Атеш"

Українські партизани проникли в російський військкомат

Представник українського партизанського руху "Атеш" проник у військкомат Рибінська Ярославської області Росії. Там він отримав інформацію про мобілізацію в області й особисті дані призовників.

Про це повідомив Telegram-канал партизанського руху "Атеш".

"Нашому агенту вдалося інтегруватися до місцевого військкомату Рибінська. Завдяки цьому нам вдається отримувати інформацію про мобілізаційні процеси в області й особисті дані призовників", — йдеться в повідомленні.

Партизани запевнили, що всі вони — потенційні агенти "Атеш", які зроблять свій внесок у руйнуванні російської армії зсередини.

Джерело: Telegram-канал руху "Атеш"

Джерело: Telegram-канал руху "Атеш"

"Тільки завдяки поразці путінського режиму можливий постійний і чесний мир між Україною та Російською Федерацією", — наголосили в русі "Атеш".

Представники партизанською організації закликали всіх охочих приєднуватися до руху.

Як відомо, українські партизани шукають на території Росії об'єкти, на яких готують до війни. Таким чином агенти руху "Атеш" збирають інформацію про розташування російських військових частин, техніки та складів боєприпасів. Далі ця інформація передається Силам оборони України.

Нагадаємо, декілька днів тому партизани виявили базу інженерної та бойової техніки ворога у Джанкойському районі. Там розташовані десятки екскаваторів та вантажних машин, що використовуються для земляних робіт.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.12.2023 21:14