Фото ілюстративне зі соцмереж

Партизани отримали таємну інформацію про проблеми рашистів під час виробництва крилатих ракет (мапа)

Українські агенти в Дубненському машинобудівному заводі (Московська область) отримали доступ до документації та цінної інформації підприємства. Стало відомо, що цей завод не встиг виконати річне державне замовлення на виробництво крилатих ракет Х-32.

Про це повідомила українська партизанська мережа "Атеш"

"До 10 листопада необхідно було виготовити 80 ракет, але зроблено фактично лише 61. Наше джерело з керівництва заводу повідомило, що держзамовлення перевищувало можливості заводу більш ніж утричі", — йдеться в повідомленні.

Партизани додали, що на прохання керівництва заводу термін виробництва перенесли до кінця грудня поточного року. Тобто поставлене завдання зробити ще 19 ракет.

"Ми з'ясували, що ці ракети постачають у 52 важкий бомбардувальний авіаційний полк (військова частина 33310, Шайківка) й у військову частину 35020-В гарнізону "Біла". В обидвох військових частинах на озброєнні стоять бомбардувальники Ту-22М3М спеціально переобладнані з Ту-22М3 для пуску ракет Х-32", — зазначили українські партизани.

Вони пообіцяли посилено працювати, щоби зменшити можливості Росії виробляти зброю та продовжувати вести війну проти України.

Джерело: "Атеш"

Джерело: "Атеш"

Нагадаємо, що на початку грудня кримські партизани виявили важливу ціль у тилу військових Російської Федерації у Сакському районі в західній частині тимчасово окупованого Криму. Окупанти розгорнули цілий дивізіон систем протиповітряної оборони С-300.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 19.12.2023 10:22