"КамАЗи" із "зубами дракона" в Саках. Джерело: "Атеш"

Українські партизани виявили в Криму переміщення "КамАЗів" із "зубами дракона" (фото, відео)

Агенти українського партизанського руху "Атеш" зафіксували в Саках у Криму переміщення до десятка "КамАЗів" із так званими "зубами дракона". Вони попрямували у бік Євпаторії.

Про це "Атеш" повідомив у своїх соціальних мережах.

"Російські війська повною мірою готуються відбивати прихід Сил оборони України на кримський півострів. Величезна кількість сил і техніки спостерігається в кримських містах", — зазначили українські партизани.

Вони додали, що "Атеш" усе фіксує та передає до командування Сил оборони України.

"Атеш" спостерігає за посиленням оборони окупантів у Криму", — йдеться в повідомленні.

Також партизани закликали всіх небайдужих громадян, які чекають на де окупацію Криму, передавати інформацію на Telegram-канали партизанів.

Раніше наші партизани в Ростові-на-Дону виявили базу палива окупантів. Її російська армія використовує для ведення війни проти України. Вона розташована на вулиці Стрілковій у Ростові-на-Дону. Партизани також провели розвідку в "Південному управлінні дорожнього господарства", яке організовує автотранспортне та дорожнє забезпечення російської армії.

Нагадаємо, що, за інформацією «Атеш» станом на 9 листопада, нові групи мобілізованих росіян продовжують прибувати в тимчасово окупований Джанкой. Їх готують до бойових дій на фронті.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.11.2023 12:07