Фото: рух "Атеш"

В окупований Крим прибувають нові групи мобілізованих росіян, — партизани

Нові групи мобілізованих росіян продовжують прибувати в тимчасово окупований Джанкой. Їх готують до бойових дій на фронті.

Про це повідомляє партизанський рух "АТЕШ".

"Агенти "АТЕШ" повідомляють, що після недовгого затишшя в Джанкой прибувають нові мобілізовані", — пишуть партизани.

За даними джерела, мобілізованих направляють у військову частину біля аеродрому, після чого — на лінію фронту. Рух "АТЕШ" також пише, що військові госпіталі Криму забиті пораненими окупантами. Це змушує загарбників використовувати цивільні лікарні.

"Втрати росіян зашкалюють. Будь-яка інша країна припинила б уже ведення загарбницької війни, але не РФ. Це результат більш ніж 20-річного правління російського диктатора Володимира Путіна і проведеної політики обдурення і терору власного населення", — резюмували в "АТЕШ".

Раніше представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов повідомив, що в Росії триває "прихована" мобілізація на війну проти України. Проте влада країни-агресорки боїться офіційно оголошувати масову мобілізацію через ймовірність протестів.

Нагадаємо, раніше представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов заявив, що мобілізація в Росії триває на постійній основі, але жителів Москви вона здебільшого оминала. Проте у майбутньому це їх неминуче торкнеться.

За даними української розвідки, в Російській Федерації розглядають сценарій оголошення повноцінної публічної мобілізації росіян на війну проти України. Це пов'язано з великими втратами окупантів на фронті.

У Головному управлінні розвідки повідомляли, що мобілізаційні заходи в Росії жорсткі та репресивні. Законодавство закручується з акцентом на примус до участі у збройних силах. Щомісяця мобілізують декілька десятків тисяч осіб — понад 20 тисяч.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 09.11.2023 17:35