База окупантів у Ростові-на Дону. Джерело: "Атеш"

Українські партизани розвідали військові логістичні об'єкти в Ростові-на-Дону (фото)

Партизани в Ростові-на-Дону виявили базу палива окупантів. Її російська армія використовує для ведення війни проти України.

Про це повідомили представники партизанського руху "Атеш" із посиланням на своїх агентів. Ті розвідали базу паливно-мастильних матеріалів на вулиці Стрілковій у Ростові-на-Дону.

Партизани також провели розвідку в "Південному управлінні дорожнього господарства", яке організовує автотранспортне та дорожнє забезпечення російської армії.

"Ці об'єкти організовують логістичні маршрути та постачають весь південний регіон Росії паливом, у тому числі війська на окупованих українських територіях. Також база забезпечує прилеглий військовий аеродром. Він безпосередньо використовується у військових цілях та є нашою законною метою", — зазначили в "Атеш".

На думку партизанів, знищення вказаних об'єктів завдасть серйозної шкоди можливостям в Росії.

"Робота триває, всю інформацію ми передали відповідним органам", — наголосили українські партизани.

Вони також закликали тих, хто перебуває на території Росії та хоче зупинити злочинну війну, писати координатору руху та таким чином робити свій внесок у поразку Режиму Путіна.

Нагадаємо, що 17 листопада партизан із руху "Атеш" проник в одну з частин Чорноморського флоту Російської Федерації. Там виявили автомобільні бокси та склади з боєприпасами. Їх координати передали відповідним українським службам.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 20.11.2023 16:59