Фото: kor.ill.in.ua / ілюстративне

Партизани проникли на базу Чорноморського флоту РФ: що вдалося виявити в Криму

Партизан з руху "АТЕШ" проник в одну з частин Чорноморського флоту Російської Федерації. Там були виявлені автомобільні бокси та склади з боєприпасами.

Про це повідомляє Telegram-канал "АТЕШ".

"Агент "АТЕШ" успішно провів розвідувальні дії на території однієї із частин Чорноморського флоту РФ", — йдеться у повідомленні руху.

Мапа: Telegram "АТЕШ"

Агент партизанського руху виявив у військовій частині окупантів автомобільні бокси та дав координати казарм, штабу та складів з боєприпасами.

"Поки чергова зміна спала в недозволений час, нам вдалося зафіксувати точні місця розміщення автомобільних боксів, складів із БК, казарм та штабу ВЧ 80393", — написали адміністратори каналу.

Раніше активісти українського партизанського руху "Атеш" повідомили, що рашисти облаштували базу на кордоні Донецької та Запорізької областей у селі Урзуф. До окупації там була частина Збройних сил України.

Нагадаємо, агенти українського руху "Атеш" знову простежили за ситуацією навколо бази 126 бригади берегової оборони Росії. Вона розташовується поблизу Перевального Сімферопольського району.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 17.11.2023 06:37