Під Києвом у 52-річного безробітного знайшли арсенал зброї

27 ВЕРЕСНЯ 2018 11:09

У жителів Київщини, під час проведення оперативно-профілактичної операції «Зброя та вибухівка»,  поліція вилучила арсенал зброї.

На сайті Нацполіції зазначається, що минулої доби, 26 вересня, на території Київської області проведено ряд розшукових заходів та слідчих дій, у ході яких вилучено з незаконного обігу зброю та набої.

«Працівники Бориспільський відділ поліції ГУНП в Київській області під час невідкладного обшуку в будинку місцевого 52-річного безробітного жителя виявили та вилучили: гвинтівку Мосіна з оптичним прицілом, пістолет-кулемет Шпагіна, пістолет Токарєва, мисливську рушницю та понад 200 різнокаліберних набоїв. Підозрюваного затримали у порядку ст. 208 КПК України та помістили в ізолятор тимчасового тримання», – йдеться у повідомлені.

Також зазначається, що у жителя міста Васильків правоохоронці вилучили перероблений револьвер. А у жителя міста Ірпінь вилучили понад 30 різнокаліберних набоїв.

За усіма фактами незаконного зберігання зброї та боєприпасів тривають досудові розслідування за ст. 263 Кримінального кодексу України. Вилучене направлено на експертизи.

Події, 27.09.2018 11:09