Фото: Луїс Рубіалес / скріншот з відео

Поцілував футболістку та подав у відставку: на чемпіонаті світу стався скандальний епізод (відео)

У фінальному матчі жіночого чемпіонату світу стався скандальний епізод. Президент Федерації футболу Іспанії Луїс Рубіалес поцілував футболістку, що призвело до його відставки.

Про це він повідомив на своїй сторінці у соцмережі X (колишній Twitter). Також Рубіалес пішов із посади віцепрезидента УЄФА. Зазначається, що виконувачем обов'язків президента став Педро Рочі.

"Тепер є щось, що мене дійсно хвилює. Я вірю в правду і зроблю все можливе, щоб вона перемогла. Моя родина та близькі люди постраждали від наслідків надмірного переслідування та брехні, але з кожним днем ситуація змінюється. Обіймаю всіх співробітників федерації та футболістів, бажаю їм удачі. Дякую всім, хто підтримував мене у цей час", — написав Рубіалес.

Скандальний поцілунок Рубіалеса: що відомо

ФІФА тимчасово відсторонила Рубіалеса від посади на 90 днів. Луїс поцілував гравчиню збірної Іспанії Дженні Ермосо на церемонії нагородження після фіналу жіночого чемпіонату світу. Після того інциденту в Іспанії здійнявся гучний скандал.

УЄФА натомість вирішила не втручатися у справу Рубіалеса після того, як генеральний секретар Федерації футболу Іспанії Андреу Кампс надіслав їм лист з проханням захистити Луїса.

Нагадаємо, нападник клубу із Саудівської Аравії та збірної Португалії Кріштіану Роналду заявив, що його давня конкуренція з гравцем "Інтера" Маямі Ліонелем Мессі, вже добігла кінця. Його протистояння з аргентинцем змінило історію футболу, проте зараз воно вже завершене.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 11.09.2023 18:08