Фото: Instagram Кріштіану Роналду

Роналду зробив несподівану заяву про суперництво з Мессі

Нападник клубу із Саудівської Аравії та збірної Португалії Кріштіану Роналду заявив, що його давня конкуренція з гравцем "Інтера" Маямі Ліонелем Мессі, вже добігла кінця. Його протистояння з аргентинцем змінило історію футболу, проте зараз воно вже завершене.

Про це повідомляє SapoDeSportoРоналду заявив, що за 15 років суперництва вони не стали з Ліонелем друзями, але відчувають взаємну повагу.

"Кому подобається Мессі, той ненавидить Роналду, а кому подобається Роналду, той ненавидить Мессі? Ненависть? Я не бачу таких речей, суперництво вже завершилося. Було добре, глядачам сподобалося", — сказав Кріштіану.

Португалець наголосив, що якщо вам подобається Кріштіану Роналду, ви не повинні ненавидіти Мессі. 

"Вони обоє дуже хороші, вони змінили історію футболу. Нас поважають у всьому світі, це найголовніше. Мессі йде своєю дорогою, я — своєю. З того, що я бачив, у нього все добре. Ми повинні продовжувати залишати свій слід у футболі, а в суперництві я не бачу сенсу. Я вже казав, ми ділили сцену 15 років і в підсумку стали, не можу сказати друзями, але колегами, які поважають один одного", — додав Роналду.

Нагадаємо, нападник збірної Португалії Кріштіану Роналду, який грає за "Ан-Наср" з Саудівської Аравії, увійшов до Книги рекордів Гіннеса. Він став найбільш оплачуваний спортсмен у 2023 році.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 07.09.2023 14:59