Поліцейські затримали киянина, який до смерті побив батька

22 ЛИСТОПАДА 2017 16:12

Свій вчинок чоловік пояснив тим, що хотів «провчити» родича, але не розрахував силу. Від отриманих травм пенсіонер помер у лікарні, а його сину відтепер загрожує до десяти років позбавлення волі, повідомляє TrueUA.

На сайті Нацполіції зазначається, що близько 13-ї години до чергової частини Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення лікаря про те, що у лікарні помер 79-річний місцевий мешканець. Чоловіка із травмою голови та множинними переломами ребер, ключиці та руки доставили із квартири по вулиці Райдужній.

За інформацією начальника Дніпровського управління поліції Олександра Кузьміна, на виклик негайно виїхала слідчо-оперативна група, яка опитала сусідів. У помешканні потерпілого правоохоронці виявили його 51-річного сина.

«На цей час нам відомо, що напередодні пенсіонер не догледів і затопив квартиру поверхом нижче. Сусіди, яким він відмовився відчиняти двері та щось пояснювати, поскаржилися сину господаря. Той вирішив розібратися із батьком за допомогою кулаків. У результаті від отриманих травм пенсіонер помер у лікарні, не приходячи до тями», - відмітив Олександр Кузьмін.

Події, 22.11.2017 16:12