Поліція виявила та припинила діяльність «Піратів»

05 ЖОВТНЯ 2017 21:13

Поліцейські припинили діяльність Інтернет-ресурсу, за допомогою якого здійснювалась незаконна трансляція та ретрансляція аудіовізуальних творів. За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження, інформує TrueUA.

За час роботи нелегального онлайн-кінотеатру правовласникам було завдано збитків в особливо великому розмірі.

«За зверненням представників «Української антипіратської асоціації» поліцейські провели відповідну перевірку та встановили: Інтернет-ресурс без відповідних документів та дозволів правовласників, здійснював трансляцію та ретрансляцію аудіо та відео творів», – йдеться на сайті Кіберполіції.

Також зазначається, що за місцем проживання системного адміністратора цього сайту працівники кіберполіції провели санкціонований обшук. Також обшук проводився в офісному приміщенні дата центру, де знаходилось серверне обладнання, що підтримувало роботу Інтернет-ресурсу.

«За результатом, вилучено комп’ютерну техніку та серверне обладнання, які зараз направлені на експертизу. Після проведення результатів цієї експертизи буде вирішено питання щодо оголошення підозри, особам, що здійснювали адміністрування цього інтернет-ресурсу», – наголошується на сайті.

Події, 05.10.2017 21:13