Фото: Telegram-канал Віталія Кличка

Понад 30 будинків у столиці через нічну атаку без світла: коли відновлять електропостачання

В ніч на 13 грудня росіяни завдали чергового ракетного удару по Києву. Внаслідок падіння уламків було пошкоджено лінії електропередач без світла залишились мешканці 35 будинків у в одному з районів столиці.

Про це повідомляє Telegram-канал Київської міської державної адміністрації.

"У Дніпровському районі 35 приватних будинків залишаються без світла внаслідок пошкоджень ліній електропередачі уламками ракет", йдеться у повідомленні.

Зазначається, що фахівці ДТЕК "Київські електромережі" працюють над відновленням електропостачання. Орієнтований час відновлення електропостачання — сьогодні до 14:00.

Внаслідок атаки понад 50 людей отримали поранення. Падіння уламків ракет зафіксовано в чотирьох районах міста  Голосіївський, Дарницький, Деснянський та Дніпровський.

Нагадаємо, цієї ночі рашисти атакували не лише Київ, а й Одещину. Удар по Півдню країни було здійснено безпілотниками. Ворожі дрони прямували як з акваторії Чорного моря, так і з напрямку тимчасово окупованої території Херсонської області. Чергова атака була спрямована по об'єктах цивільної інфраструктури регіону.

Силами ППО вдалося збити всі "шахеди" в Одеській області. Відомо, що один зі збитих дронів впав на територію комунального авторемонтного підприємства в Одесі. Це призвело до пожежі, яку вогнеборці оперативно ліквідували. Пошкоджено 11 цивільних автівок, три машини вигоріли вщент. Повідомляють про двох постраждалих, яким надана медична допомога.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.12.2023 10:43