Працівники ДФС у Київській області погоріли на хабарі 260 тис грн.

21 ЛИПНЯ 2017 09:07

Працівників Державної фіскальної служби у Київській області викрито під час отримання неправомірної вигоди, інформує TrueUA з посиланням на сайт Генеральної прокуратури України.

«Працівниками прокуратури Автономної Республіки Крим спільно з Управлінням захисту економіки у місті Києві Національної поліції України 19 липня 2017 року затримано головного державного інспектора Головного управління Державної фіскальної служби у Київській області, який спільно та за попередньою змовою з начальницею відділу служби отримали неправомірну вигоду у сумі 260 тис грн від представника товариства з обмеженою відповідальністю за не направлення до суду позовної заяви щодо визнання недійсним договору, який був укладений вказаним товариством з обмеженою відповідальністю», – йдеться у повідомлені.

Також зазначається, що на даний час головного державного інспектора затримано у порядку ст. 208 КПК України та йому повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України. Разом з цим, найближчим часом начальниці відділу також буде повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України. Після чого, слідчими буде ініційовано питання про відсторонення її від займаної посади та обрання запобіжного заходу.

Події, 21.07.2017 09:07