Тайсон Ф'юрі й Олександр Усик. Фото: Getty Images / Global Images Ukraine

Промоутер прогнозує підлі дії Усика в бою проти Ф'юрі: скандальна заява Воррена

Промоутер Френк Воррен попереджає, що Олександр Усик націлиться на розсічення британця Тайсона Ф'юрі у майбутньому бою за звання абсолютного чемпіона світу.

Про це повідомляє Sky Sports.

Раніше цього року Ф'юрі та Усик мали боксувати за звання абсолютного чемпіона світу у важкій вазі. Але їхній поєдинок довелося відкласти, оскільки Ф'юрі отримав травму у спарингу. На думку Воррена, Усик може спробувати відновити це розсічення, коли зустрінеться з Ф'юрі. Очікується, що саме це спробує зробити українець.

"Ну, я б це зробив. Звичайно, він [спробує це зробити]", — сказав Френк Воррен Sky Sports.

Але Воррен, який просуває Ф'юрі, не вірить, що Усик зможе зірвати чемпіонство WBC. 

"У нього був найгірший результат проти [Отто] Валліна. Тайсон отримав жахливе поранення в тому бою і переконливо виграв бій з поганим пораненням, дуже поганим пораненням", — сказав промоутер.

Воррен наголосив, що Ф'юрі неодноразово демонстрував свою здатність справлятися з кризами, наприклад, після недавніх нокдаунів проти Деонтея Вайлдера та Френсіса Нганну, щоб зберегти свій непереможний рекорд. 

"У нього є план А, план Б і план С, і, що важливіше, у нього велике серце. Якщо хтось і збирається скористатися вразливістю в цьому бою, він переконаний, що це буде Ф'юрі. Одна річ про Тайсона: якщо він відчує тріщину або побачить якусь слабкість, він буде найбільшим її експлуататором, і саме тому це буде такий захопливий бій", — сказав промоутер.

За словами Воррена, Усик, можливо, відчує, що після бою з Нганну є деякі речі, які він може використати, і промоутер впевнений, що він так і зробить. 

"Він конкурент. Він є учасником змагань з аматорських часів і до сьогодні. Він зробив усе, що від нього просили. Його ахіллесовою п'ятою, як я вже сказав, і я здивований, що так звані експерти ніколи не помічали цього, завжди було його тіло. Даніель Дюбуа, ось що його вчили використовувати це, і він майже впорався з цим", — запевнив він.

Водночас Воррен дає Ф'юрі шанс на перемогу на дистанції.

"Я думаю, Тайсон нокаутує його. Як і передбачав, він нокаутує Вайлдера у другому бою. Мені дуже хочеться, щоби він це зробив. Я думаю, що він зупинить його, але я думаю, що це буде справжній, дуже захопливий бій. У вас є два непереможні бійці, найкращі у своєму поколінні, і 18-го числа ми дізнаємося, хто з них справжній", — резюмував Френк Воррен.

Бій Усик — Ф'юрі перенесено

Бій Усика та Ф’юрі мав відбутися 17 лютого, але через розсічення британця його відклали. Згодом з'явилась офіційна заява організаторів, що поєдинок між українським та британським боксером пройде 18 травня в Ер-Ріяді.

Раніше Ф'юрі зробив офіційну заяву щодо травми. Він перепросив у всіх причетних до організації бою і вболівальників, а також пообіцяв працювати над якомога швидшим поверненням у ринг.

Команда Усика стримано відреагувала на травму суперника. Оточення українця припустило екстрену організацію титульного бою для свого клієнта. Найімовірнішим опонентом на той час розглядався обов'язковий претендент на пояс IBF Філіп Хрговіч із Хорватії.

Своєю чергою хорватський супертяж Агрон Смакічі відреагував на інцидент, який стався під час спарингу з чемпіоном WBC Тайсоном Ф’юрі, в якому британець отримав розсічення. Він запевняє, що удар був у межах правил.

Нагадаємо, британський супертяж Ентоні Джошуа після яскравої перемоги над екс-чемпіоном UFC Френсісом Нганну хоче провести бій за звання абсолютного чемпіона світу. Одним із потенційних його суперників може стати чемпіон з України Олександр Усик.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 07.04.2024 08:57