Фото: Instagram Усика

Джошуа може втретє вийти в ринг з Усиком після перемоги над Нганну: заява британця

Британський супертяж Ентоні Джошуа після яскравої перемоги над екс-чемпіоном UFC Френсісом Нганну хоче провести бій за звання абсолютного чемпіона світу. Одним із потенційних його суперників може стати чемпіон з України Олександр Усик.

Відповідну заяву Ентоні зробив у коментарі Sky Sports. У ніч на 9 березня Джошуа відправив у нокаут Френсіса Нганну і тепер буде очікувати на переможця протистояння Усик — Ф'юрі.

"Це особливість боксу, потрібен лише один удар у надважкій вазі. Треба завжди шукати найкращого. Щодо мене, я не знаю, чи виходжу я на свій пік, але я наполегливо працюю кожен день", — сказав він.

Джошуа наголосив, що не знає, куди це його приведе, адже цілком ймовірно, що через п’ять років він більше не буде битися — "все буде сказано і зроблено". 

"Тому я намагаюся максимально використати цю можливість. Я просто тут, щоб битися. Я збираюся повернутися до своєї клітки, зачинитися, і мене випустять знову битися. Я просто хочу битися", — заявив Ентоні Джошуа

Коли переможця бою з Нганну запитали, чи є його метою тріумфатор битви Ф’юрі — Усик, Джошуа відповів: "Так".

Як Джошуа перемагав Нганну

У першій трихвилинці Ей Джей відправив Френсіса у нокдаун. У другому раунді Нганну знову опинився у нокдауні. Він зміг підвестися, але майже одразу був нокаутований.

Бій Усик — Ф'юрі перенесено

Варто зазначити, що бій Усика та Ф’юрі мав відбутися 17 лютого, але через розсічення британця його відклали. Згодом з'явилась офіційна заява організаторів, що поєдинок між українським та британським боксером пройде 18 травня в Ер-Ріяді.

Раніше Ф'юрі зробив офіційну заяву щодо травми. Він перепросив у всіх причетних до організації бою і вболівальників, а також пообіцяв працювати над якомога швидшим поверненням у ринг.

Команда Усика стримано відреагувала на травму суперника. Оточення українця припустило екстрену організацію титульного бою для свого клієнта. Найімовірнішим опонентом на той час розглядався обов'язковий претендент на пояс IBF Філіп Хрговіч із Хорватії.

Своєю чергою хорватський супертяж Агрон Смакічі відреагував на інцидент, який стався під час спарингу з чемпіоном WBC Тайсоном Ф’юрі, в якому британець отримав розсічення. Він запевняє, що удар був у межах правил.

Нагадаємо, що 1 лютого в мережі з’явилося промо-відео до бою за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі. У ролику українець і британець постають в образі героїв вестерну, гладіаторів, піратів і анімаційних героїв.

Також Тайсон Ф'юрі заявив, що у контракті на бій з Олександром Усиком передбачено реванш. Таким чином рано говорити про його потенційний поєдинок з переможцем протистояння Ентоні Джошуа з Френсісом Нганну.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 09.03.2024 15:12