Фото: Instagram Усика

Промоутер Джошуа вже думає над організацією третього бою з Усиком: коли це станеться

Британський супертяж Ентоні Джошуа може провести третій поєдинок з українським боксером Олександром Усиком. Такий розклад можливий у разі перемоги нашого земляка у бою з Тайсоном Ф'юрі.

Таку заяву зробив Едді Хірн, промоутер колишнього чемпіона світу в надважкій вазі Ентоні Джошуа, пише Boxing Scene. Він, зокрема, поділився думками про майбутніх суперників свого клієнта.

"Зараз у нас є три бої, які обговорюються, оскільки всі вони великі. І це не стосується поєдинку проти Деонтея Вайлдера. До березня наша мета, як ми це й обговорювали, — провести бій з переможцем бою Ф’юрі проти Усика. Це все, що ми хочемо зробити", — сказав промоутер.

Едді Хірн також не виключає бій проти Філіпа Хрговича за титул чемпіона світу в надважкій вазі, а також бій проти Френсіса Нганну.

"Є також поєдинки проти інших надважковаговиків. Можливо, також бій проти Чжана Чжилея з Queensbury", — додав британський промоутер.

Варто відзначити, що 23 грудня Ентоні Джошуа здобув перемогу над Отто Валліном.

Що кажуть букмекери про бій Усика та Ф'юрі

Букмекери миттєво відреагували на непереконливу перемогу Ф'юрі над Нганну та суттєво опустили показник на тріумф Усика в історичному бою. Аналітики й надалі вважають фаворитом майбутнього поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу з боксу в надважкій вазі володаря титулу за версією WBC Тайсона Ф'юрі. На його перемогу можна поставити з коефіцієнтом 1,53.

Про це свідчать котирування букмекерських контор. Згідно з ними, виграш чемпіона світу за версіями WBO, WBA, IBO й IBF Олександра Усика оцінюють у 2,50. Нічия, як найменш вірогідний результат у боксі, має коефіцієнт 19,00.

На думку букмекерів, найімовірнішим результатом бою є перемога британця за очками — 2,30. Успіх Ф'юрі нокаутом оцінюється коефіцієнтом 4,55. Перемога Усика суддівським рішенням — 3,50. Достроковий тріумф українського боксера — 7,10.

Нагадаємо, що керівник промоутерської компанії Top Rank Боб Арум розповів про гонорари, які отримають за чемпіонський бій Олександр Усик і Тайсон Ф’юрі. Цього разу принцип розподілу грошей дещо інший, ніж за підсумками попередніх поєдинків.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 02.01.2024 09:33