П’яний працівник російського посольства спричинив ДТП

01 КВІТНЯ 2018 18:42

Працівник російського посольства став винуватцем ДТП у столиці. Це «5 каналу» повідомив речник Нацполіції, передає TrueUA.

Зі слів Ярослава Тракала, аварія сталася опівночі в Подільському районі. Автомобіль Volkswagen Passat з дипломатичними номерами посольства Російської Федерації наїхав на припаркований на узбіччі автомобіль. Минулося без постраждалих, пошкоджені лише автівки. Водій намагався полишити місце пригоди, однак його зупинили громадяни та поліцейські, які приїхали на виклик.

За даними патрульних, чоловік мав ознаки алкогольного сп'яніння, але проходити алкотест відмовився.  Протокол на порушника поліцейські не складали, оскільки він мав картку співробітника посольства дипломатичної установи. 

«За словами патрульних водій перебував у стані алкогольного сп'яніння, про що свідчив відповідний запах з ротової порожнини, втрата координації, також доволі таки агресивна поведінка водія. Від проходження тесту він відмовився. Пред'явив картку співробітника посольства РФ. Відтак співробітниками патрульної поліції було складено рапорт, в якому зазначено суть події – все те, що сталося. А також зазначено, що водій мав явні ознаки алкогольного сп'яніння і відмовився від проходження перевірки. Копію цього рапорту буде направлено до Міністерства закордонних справ», - прокоментував речник Нацполіції.

Події, 01.04.2018 18:42