Фото: ДСНС

Ракетний удар по "Новій пошті": семеро постраждалих досі в реанімації

Станом на 25 жовтня у лікарні залишається 14 постраждалих внаслідок ракетного удару по терміналу "Нової пошти" поблизу ХарковаУ реанімації перебувають семеро пацієнтів.

Про це у Telegram повідомляє Харківська обласна військова адміністрація

Двоє постраждалих у вкрай важкому стані, проте вони вже почали дихати без підтримки апаратів ШВЛ. 

"Шість постраждалих продовжують лікування в хірургічному відділенні. За даними лікарів, вчора двом пацієнтам було проведено планові операції. Їхній стан — стабільний. Пацієнта, який перебуває в травматологічному відділенні, сьогодні буде виписано з лікарні", — йдеться в повідомленні.

За інформацією прес-служби "Нової пошти", ще дві людини госпіталізовані до приватної медичної установи.

Обстріл "Нової пошти" на Харківщині: що відомо

21 жовтня близько 22:15 ворог завдав ракетного удару з ЗРК С-300 по терміналу "Нової пошти" у смт Коротич Харківського району. Будівля терміналу була зруйнована, сталася пожежа. Внаслідок удару на місці події загинуло шестеро людей. 16 людей зазнали поранення.

Згодом кількість постраждалих збільшилася до 17 осіб. Зокрема, у 16 поранених зафіксували мінно-вибухові травми, осколкові поранення, переломи та рвані рани, всі вони отримують допомогу в Обласній клінічній лікарні. Стан восьми з них лікарі оцінюють як важкий, ще вісьмох — середньої тяжкості. 

Станом на вечір 22 жовтня поліція ідентифікувала п'ятьох загиблих внаслідок удару по терміналу "Нової пошти" в Харківській області. Пізніше правоохоронцям вдалося ідентифікувати шостого загиблого. Ним виявився 30-річний уродженець Кам'янки Дворічанської громади, який проживав у Харкові.

Нагадаємо, що згодом компанія "Нова пошта" опублікувала імена та вік своїх співробітників, які загинули внаслідок удару російської ракети по терміналу у Харківській області.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.10.2023 17:22