Фото: "Нова пошта"

"Нова пошта" назвала імена працівників, які загинули від удару РФ по терміналу на Харківщині

Компанія "Нова пошта" опублікувала імена та вік своїх співробітників, які загинули внаслідок удару російської ракети по терміналу у Харківській області.

Про це повідомила прес-служба "Нової пошти".

"Ввечері 21.10.2023 шість новопоштовців загинули через прицільний удар російськими ракетами по терміналу Нової пошти в Харкові", — йдеться у повідомленні.

Зокрема, внаслідок рашистського обстрілу загинули:

Олександр Темніков, 31 рік;
Дмитро Герасічкін, 30 років;
Артем Акопов, 21 рік;
Олександр Біжанов, 22 роки;
Владислав Панков, 28 років;
Олексій Єрмола, 23 роки.

"Вічна та світла пам’ять нашим колегам. Щирі співчуття рідним та близьким", — додали у компанії.

Обстріл "Нової пошти" у смт Коротич

Олег Синєгубов повідомив, що 21 жовтня близько 22:15 ворог завдав ракетного удару з ЗРК С-300 по терміналу "Нової пошти" у смт Коротич Харківського району. 

"Будівля термінала зруйнована, сталася пожежа. Внаслідок удару загинуло шестеро людей. 16 людей зазнали поранення. Двоє з них перебувають у вкрай важкому стані, шестеро — у важкому, решта — в стані середньої тяжкості та легкі", — йдеться у повідомленні.

Згодом кількість постраждалих збільшилася до 17 осіб. Зокрема, у 16 поранених зафіксували мінно-вибухові травми, осколкові поранення, переломи та рвані рани, всі вони отримують допомогу в Обласній клінічній лікарні. Стан восьми з них лікарі оцінюють як важкий, ще восьмеро — середньої тяжкості. 

Станом на вечір 22 жовтня поліція ідентифікувала всіх загиблих внаслідок удару по терміналу "Нової пошти" в Харківській області. Правоохоронцям вдалося ідентифікувати шостого загиблого. Ним виявився 30-річний уродженець Кам'янки Дворічанської громади, який проживав у Харкові.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський відреагував на удар по терміналу "Нової пошти" у Харківській області. Він заявив, що потрібно збільшувати тиск на державу-терориста.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.10.2023 22:33