Фото: ілюстративне Джерело: "Слово і діло"

Ранковий обстріл Харкова й Запоріжжя: влада повідомила про постраждалих

У понеділок, 8 січня, під час масованого обстрілу України російські окупанти завдали удару по Харкову та Запоріжжю. Постраждали місцеві мешканці.

Зокрема, мер Харкова Ігор Терехов заявив, що під час атаки на місто головною ціллю ворога були промислові об'єкти. Внаслідок ворожих ударів поранення отримала одна жінка.

"Цього ранку ворог бив по промислових обʼєктах міста. Є пожежа та на цей момент одна постраждала жінка. Пожежу вже гасять наші рятівники, з пораненою працюють медики", — повідомив Терехов.

Водночас керівник Запорізької обласної військової адміністрації Юрій Малашко розповів, що внаслідок комбінованої атаки крилатих та балістичних ракет з різних напрямків у обласному центрі пролунало загалом п'ять вибухів.

Наразі відомо про влучання ракет у житлові райони. Снаряди впали на відкритих територіях та поруч із будинками.

"Внаслідок ракетної атаки станом на 08:00 відомо про двох постраждалих — чоловіка та жінку. Інформація попередня та може доповнюватися", — наголосив Малашко.

Нагадаємо, рашисти 8 січня після 06:30 здійснили масований пуск ракет по Україні. Ворожі цілі тримали курс на Полтавщину, Черкащину, Київщину, Кропивницький. У Дніпрі, Кривому Розі, Хмельницькому та Запоріжжі лунали вибухи. Ворог атакував як крилатими ракетами, так і балістикою й гіперзвуковими "Кинджалами".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 08.01.2024 08:31