Фото ілюстративне. Джерело: росЗМІ

Рашисти можуть готуватися до нового наступу: Андрющенко повідомив, куди ворог стягує резерви

Російські загарбники активізували на Вугледарському напрямку. Вони почали стягувати у напрямку міста значні резерви, які перекидають із Запорізької або Херсонської областей та частково — з Росії.

Про це в ефірі телеканалу "Еспресо" повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко. Він зазначив, що рашисти, ймовірно, прагнуть створити ще один плацдарм для наступу.

"Ворог переміщує військову техніку полями, і це досить незвично. Такі дії ми пов'язуємо з тим, що в такий спосіб окупанти перекидають техніку, яка була на ремонті у Новоазовському районі, там вистачає ремонтних баз. Сьогодні у Маріуполі бачили чергову колону з танками та БМП, яка через центр міста проїхала на тягачах. Таке враження, що росіяни накопичують сили в районі Мар'їнка — Вугледар, щоб саме там створити ще одну точку наступу й поновлення бойових дій", — наголосив Андрющенко.

Радник Маріуполя наголосив, що ворог заморозив будівництво залізниці в районі селища Гранітне, яке розташоване неподалік Вугледара.

"Враховуючи, що таких активних бойових дій, як біля Авдіївки, наразі немає на Вугледарі, але бачивши активну підготовку з боку загарбників, цілком можна очікувати, що найближчим часом ми знову почуємо про Вугледар, з точки зору наступу росіян", — наголосив Андрющенко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що через погіршення погодних умов російська армія біля Авдіївки призупинила штурмові дії. Однак окупанти чекають покращення погоди, щоб знову застосовувати для штурмів важку техніку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 08.12.2023 05:29