На фото: зруйнована квартира у Маріуполі. Джерело: Маріупольська міська рада

Рашисти у Маріуполі розносять квитанції по зруйнованих будинках

Російські загарбники в окупованому Маріуполі продовжують тероризувати місцеве населення. Вони надсилають мешканцям квитанції за комунальні послуги, яких немає. Щобільше, їх приносять навіть до зруйнованих квартир, де ніхто не живе.

Про це інформує Маріупольська міська рада.

З такою ситуацією зіткнулися власники квартир у будинку на вулиці Троїцькій, 16. Квартира перебуває в аварійному стані, в ній немає навіть батарей. Однак рахунок за опалення рашисти принесли.

рахунок, який принесли маріупольцям

Фото: Маріупольська міська рада

"Окупанти не ремонтують внутрішні мережі будинків. А ось квитанції за комунальні несуть. Адже у них одна мета — нажитися на маріупольцях", — констатують у міській раді.

зруйнований будинок у Маріуполі

квартира у Маріуполі

Фото: Маріупольська міська рада

Зазначимо, що під час так званої "реконструкції" Драмтеатру у Маріуполі окупанти знищили усі скульптури. Вони вціліли навіть під час бомбардувань у березні 2022 року, проте рашисти не змогли їх зберегти під час відбудови.

Нагадаємо, раніше радник мера Маріуполя Петро Андрющенко заявив, що у тимчасово окупованому Маріуполі осійські загарбники руйнують археологічну пам'ятку п'ятого тисячоліття до нашої ери — курган "Дід".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 10.04.2024 01:19