Фото: Харківська ОВА

Рашисти вдарили по Харківщині: пошкоджено ангари із зерном та робочу техніку

У ніч на понеділок, 26 лютого, російські окупаційні війська завдали два ракетні удари із зенітно-ракетних комплексів С-300 по смт Пісочин Харківської області. Внаслідок атаки пошкоджено кілька ангарів із зерном та робочу техніку підприємства.

Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у Telegram-каналі.

"Уражено два цивільні ангари з зерном. Пошкоджена техніка підприємства: трактори та грозові автомобілі. Потерпілих не зафіксовано", написав Синєгубов.

Він повідомив також, що близько 02:20 у селищі Скрипаї Чугуївського району зафіксовано влучання двох ворожих БпЛА типу "Шахед" по території бази відпочинку, яка не працює. У результаті було пошкоджено три одноповерхові будинки на території бази. Інформація про постраждалих не надходила.

Очільник Харківської ОВА додав, що внаслідок нічного обстрілу авіабомбами смт Великий Бурлук пошкоджено приватний житловий будинок та автомобіль. Без постраждалих.

Окрім того, впродовж неділі, 25 лютого, рашисти обстріляли смт Куп'янськ-Вузловий (пошкоджено приватний будинок), Вовчанськ (пошкоджено ангар і господарські споруди), с. Лосівка Чугуївського району (пошкоджено приватний будинок та господарчу споруду), а також завдано ракетного удару по с. Курилівка (горів приватний будинок).

Нагадаємо,  20 лютого війська країни-агресорки у Харківській області з дрона обстріляли цивільну автівку. На момент удару у машині перебувало троє людей: 38-річний цивільний водій та 50-річний цивільний чоловік загинули на місці, 48-річну дружину пасажира із пораненням госпіталізували до медзакладу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 26.02.2024 10:02