Фото ілюстративне. Джерело: armyinform.com.ua

Росія обіцяє студентам стипендії за участь в масовках під час "виборів Путіна" на ТОТ

Російські загарбники готуються до масштабної імітації "виборів" на тимчасово окупованих територіях. Для цього ворог запрошує на масовку студентів вищих навчальних закладів. У разі їхньої згоди окупанти обіцяють виплату стипендій.

Про це повідомляє Центр національного спротиву (ЦНС).

"Враховуючи попередній досвід "референдумів" та "місцевих виборів", які були проігноровані більшістю місцевого населення, то росіяни готуються до більш масштабних фальсифікацій явки на "виборах", йдеться у повідомленні.

ЦНС звертає увагу на те, що перед місцевими гауляйтерами керівництво Кремля поставило план намалювати явку у 75%, з яких 80% мають нібито проголосувати за міжнародного злочинця Володимира Путіна. Для імітації такої підтримки на тимчасово окуповані території прибувають "волонтери". Вони братимуть участь в спеціальних масовках.

Йдеться про студентів російських ВНЗ, яким обіцяють виплату стипендій у разі згоди на "відрядження" за яке також передбачаються виплати. 

"Всі учасники організації "виборів" (саме організації) є посібниками окупації території України й за це передбачене покарання, якого не вдасться уникнути", наголошують в ЦНС.

окупанти готують масовки на виборах путіна на тот

Фото: Центр національного спротиву

Додамо, що окупаційна влада областей України, які тимчасово перебувають під контролем Росії, "проводить" так звані "президентські вибори" в різні терміни. При цьому мало хто знає, де розташовані "виборчі дільниці".

За словами радника міського голови Маріуполя Петра Андрющенка, кожна окупована область самостійно вирішує, коли їх провести. Зокрема, в окупованій Херсонщині псевдовибори вже розпочалися, а в Маріуполі відбудуться з 10 березня.

Нагадаємо, російські загарбники розгортають морги в школах біля Донецька через великі втрати у боях за Авдіївку. Це напряму пов'язано з незліченною кількістю "м'ясних штурмів" окупантів у спробах захопити населений пункт.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Війна, 01.03.2024 10:00