Фото ілюстративне. Джерело: armyinform.com.ua

"Вибори Путіна" на окупованих територіях уже розпочалися: "яскраві" маразми рашистів

Окупаційна влада областей України, які тимчасово перебувають під контролем Росії, "проводить" так звані "президентські вибори" в різні терміни. При цьому мало хто знає, де розташовані "виборчі дільниці".

Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко у своєму Telegram-каналі.

"Вибори Путіна Путіним не будуть настільки яскравими, якщо не знати дрібниць", — зазначив він.

Наприклад, за його словами, кожна окупована область самостійно вирішує, коли їх провести. Зокрема, в окупованій Херсонщині вони вже розпочалися. А в Маріуполі відбудуться з 10 березня.

"Теж окремо від Росії. Не запитуйте, як це можливо, — так. Тому що такі вибори. Далі ще прекрасніше. Через "безпекове питання" всі адреси виборчих дільниць, виборчих комісій і все, що стосується нормального проведення виборів, — таємниця. Офіційно. Як будуть передавати людям, куди йти голосувати — запитання. Чи то на вушко, чи то голубиною поштою — невідомо", — розповів Андрющенко.

Він додав, що працівників виборчих комісій попередили, що за розголос прізвищ їх колег буде кримінальна відповідальність. Тому що "небезпечно", й "укронацисти" можуть вбити.

"Коротше, "Россия тут навсегда", але це не точно в апофеозі. Знаючи все це, сама думка деяких не лише росіян або серйозне обговорення якихось незалежних кандидатів, — просто смішно. Де в цьому рівнянні-ребусі "свободное волеизявление" — не зрозуміло. З іншого боку, оскільки існують люди, які вірять у те, що земна куля — пласка та має край, тут дивуватись немає чому", — підсумував радник міського голови Маріуполя.

Нагадаємо, що минулого тижня в окупованому Маріуполі невідомі смертельно отруїли шістьох окупантів, четверо з яких були агітаторами "виборів Путіна" та прибули до міста з Москви.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.02.2024 14:13