Фото: zn.ua

Окупанти розгортають пересувні крематорії та морги біля Авдіївки, — Центр нацспротиву

Російські загарбники розгортають морги в школах біля Донецька через великі втрати у боях за Авдіївку. Це напряму пов'язано з незліченною кількістю "м'ясних штурмів" окупантів у спробах захопити населений пункт.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

У ЦНС зазначають, що морги у Донецьку переповнені через велику кількість "м'ясних штурмів" росіян на Авдіївському напрямку. У спробах захопити місто загарбники зазнають непропорційних втрат відносно до тих метрів, на які їм дозволяють просувати українські захисники. 

"Водночас в напрямку самої Авдіївки, зі сторони тимчасово окупованих територій, підпілля помітило пересувні крематорії, які розгортають росіяни", — йдеться у повідомленні Нацспротиву.

Нагадаємо, речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Дмитро Лиховій заявив, що оборона Авдіївки є важливою стратегічною операцією для Сил оборони. Утримання міста не допустить терор Російської Федерації на захід Донецької області.

Своєю чергою президент Володимир Зеленський переконаний, що російські окупанти не заспокояться, поки "не зруйнують усе живе, що є в Авдіївці". Проте українські військові героїчно захищають нашу землю та роблять усе можливе, що не дозволити рашистам просуватися вперед.

Також повідомлялось, що проти сил Третьої окремої штурмової бригади на окремій ділянці фронту в Авдіївці воює не менше 15 тисяч особового складу армії ворога.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 17.02.2024 00:03