Силіконовий чохол перетворить Apple Watch в класичний iPod

21 ЛИСТОПАДА 2018 14:01

Корейський дизайнер створила Pod Case - концепт силіконового кейса для четвертого покоління годин Apple Watch, що повторює форми класичного плеєра iPod.

Чохол виключно декоративний (кнопки неробочі) і, можливо, буде серійно випускатися в декількох кольорах. Концепт представлений на сайті Behance.

Перший iPod був випущений компанією Apple 23 жовтня 2001 року: модель Classic з двома об’ємами  пам'яті (5 і 10 Гб).

У наступні роки лінійка плеєрів регулярно оновлювалася: на додаток до класичної моделі також була випущена міні-версія (Mini), Nano (в останніх двох моделях також з'явився сенсорний екран) і Shuffle (модель без екрану).

З 2017 року компанія продовжує випускати тільки один плеєр - iPod Touch з сенсорним екраном, що повторює дизайн смартфонів компанії.

Можливість слухати музику на пристроях крім смартфона з'явилася з початком випуску компанією розумних годинників Apple Watch. Крім того, сам годинник дозволяє завантажити до 2 Гб музики, слухати яку можна через бездротовими навушники без підключення до смартфону.

Кореянка Йонсу Канг (Yeonsoo Kang) представила концепт силіконового чохла для Apple Watch четвертого покоління (модель була представлена ​​у вересні), який повторює форму класичної моделі iPod.

Розробкою концепту дизайнер займається спільно з компанією Caseology, яка вже випускає чохли для пристроїв Apple, включаючи розумні годинники. Поки що невідомо, чи надійшов кейс в продаж, проте портал Gizmodo повідомляє, що на їх запит Канг відповіла, що Pod Case, можливо, незабаром в дійсності надійде в продаж.

Що цікаво, що цього літа на складі однієї з компаній в Південній Кореї виявили нерозпродані партію iPhone 3GS, виробництво якого припинили в 2012 році. Обмежену серію (про кількість смартфонів не повідомлялося) продали в кінці червня за ціною близько 40 доларів за штуку.

Технології, 21.11.2018 14:01