Фото: Military Media Center

Сирський заявив про нові успіхи ЗСУ на Бахмутському напрямку

Командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський провів робочі наради на передовій. Генерал-полковник відвідав позиції на Бахмутському, Куп'янському та Лиманському напрямках.

Командувача Сирського цитує Military Media Center. 

Сирський зазначив, що увесь день працював в органах управління та військових частинах, які виконують завдання на найбільш активних ділянках фронту. На Бахмутському напрямку, переконує генерал, продовжуємо проводити наступальні дії, крок за кроком, в умовах сильного супротиву ворога наші бійці звільняють територію.

"На Бахмутському напрямку моя робота була присвячена актуальним проблемам збільшення темпів наступу, перспективам подальших дій, розв'язанню проблемних питань, які заважають успішному виконанню поставлених завдань", — йдеться в повідомленні.

На Лиманському і Купʼянському напрямках, за словами Сирського, спільно з командирами розглянули питання адекватного реагування на наступальні дії противника, підвищення ефективності вогневого ураження ворога, боротьби з дронами різних типів, забезпечення дій наших військ.

"Відбулася відверта розмова з усіх проблем, які потребують термінового вирішення. Для цього визначив конкретні завдання відповідним посадовим особам. В умовах продовження активних наступальних дій противника на Купʼянському та Лиманському напрямках, наші війська щоденно зривають його плани щодо прориву нашої оборони, завдають суттєвих втрат в особовому складі і техніці, зменшують наступальний потенціал ворожих військ", — зазначив Сирський.

Також командувач зустрівся з молодшими командирами, представниками сержантського корпусу Збройних сил, вручив відзнаки, цінні подарунки та сертифікати на грошові винагороди найкращим військовослужбовцям, які відзначилися в боях за звільнення України.

Нагадаємо, українські захисники змогли вибити російських окупантів з їхніх позицій біля Андріївки, що на Бахмутському напрямку. Там Сили оборони продовжують наступальну операцію, тривають важкі бої. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Війна, 03.08.2023 19:48