Фото: Генштаб ЗСУ

Сотні "двохсотих" і масові експертизи: Генштаб розповів про значні втрати росіян на фронті

Російські загарбники продовжують зазнавати значних втрат на фронті. Щодня наші військові ліквідовують сотні рашистів на Донеччині.

Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ.

Так, в районі Горлівки Донецької області, 23 лютого проведено виїзну експертизу без офіційного оформлення над близько 200 тілами загиблих найманців так званої ПВК "Вагнера". Окупанти були ліквідовані у період з 20 по 22 лютого на Бахмутському напрямку.

"Після закінчення експертизи тіла загарбників вивезли вантажівками в напрямку Новошахтинська Російської Федерації", — зазначають у Генштабі.

Додається, що також до місцевого моргу міської лікарні №2 міста Горлівка, в період з 22 по 24 лютого, з району Верхньоторецького було доставлено до 30 тіл загиблих військовослужбовців російських окупаційних військ, які були призвані по мобілізації з тимчасово окупованих територій Донецької області та Російської Федерації.

Водночас наші воїни продовжують розбивати позиції окупантів на фронті. Так, авіація Сил оборони України за добу завдала чотири удари по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів.

Нагадаємо, на сході України тривають наступальні дії окупантів. Рашисти відправляють штурмом по 20 своїх солдатів, а після їхнього провалу — наступають інші 20 росіян. На Бахмутському напрямку армія РФ щодня втрачає по 500 солдатів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 26.02.2023 18:57