Стало відомо, чим займався соліст The Prodigy незадовго до смерті

05 БЕРЕЗНЯ 2019 10:55

Всього за кілька днів до своєї смерті соліст групи The Prodigy Кіт Флінт взяв участь в п’яти кілометровому забігу, який відбувся в британському місті Челмсфорд. Причому подолати цю дистанцію 49-річного музиканта вдалося всього за 21 хвилину і 22 секунди.

Інші учасники кросу стверджують, що протягом усього забігу вокаліст був у піднесеному настрої. Остання фотографія Флінта, зроблена в ході заходу, також не викликає занепокоєння, передає Daily Mail.

Однак менш ніж через 48 годин тіло фронтмена культової групи виявили в його власному будинку в британському Ессексі. Спочатку в поліції заявили, що смерть музиканта була абсолютно природною, але незабаром стали відомі нові обставини.

На офіційній сторінці The Prodigy в Instagram з'явилася інформація про те, що учасник групи наклав на себе руки.

Останні два місяці чарівної дружини Флінта Маюми Каї не було вдома через гастролі, а буквально кілька днів тому вона ще й змусила його виставити на продаж старовинний будинок в Ессексі, який артист багато років облаштовував під свої смаки. Передбачається, що це і могло штовхнути творчої людини на зведення рахунків з життям.

Нагадаємо, що помер Кіт Флінт, вокаліст The Prodigy. Флінту було 49. Тіло знайшли в його будинку, в графстві Ессекс.

Події, 05.03.2019 10:55