Фото: Pixabay

Стало відомо, скільки звернень про військовополонених і зниклих безвісти на ТОТ надійшло у лютому

Протягом лютого Національне інформаційне бюро прийняло близько 17 тисяч звернень про військовополонених та зниклих безвісти на тимчасово окупованих територіях України.

Про це повідомили у Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Впродовж минулого місяця оператори НІБ прийняли 9,3 тисячі дзвінків. Понад 4,1 тисячі звернень було прийнято через електронну пошту. Та понад 600 звернень надійшло через чат-боти бюро у Telegram та Viber.

У міністерстві нагадують, що зателефонувати на гарячу лінію НІБ можна за номерами: 16-48 та +38 (044) 287-81-65 (для дзвінків з-за кордону). 

Також повідомити інформацію НІБ можна через месенджер на сторінці у Facebook.

"Національне інформаційне бюро (НІБ) продовжує приймати інформацію про військовополонених і зниклих безвісти на тимчасово окупованих територіях України. А також — повідомлення про осіб, в тому числі дітей, депортованих або примусово переміщених у зв’язку зі збройною агресією рф проти України", — йдеться у повідомлені відомства.

Нагадаємо, що окупанти погрожують відбирати у мешканців тимчасово окупованих територій житлоЦе стосується тих українців, які не переоформили нерухоме майно, згідно із законодавством Російської Федерації.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.03.2024 03:45