Стрілянина в Америці: п'ятеро загиблих

20 ЛИСТОПАДА 2018 08:52

Четверо загинули в результаті стрілянини в лікарні Чикаго, в тому числі лікар відділення швидкої допомоги і поліцейський.

Є відомості, що нападник відкрив стрілянину ще до цього на парковці, коли посварився зі своєю колишньою подругою. Вона і стала його першою жертвою. Потім нападник відкрив стрілянину по людям вже в приймальному покої. Поранені були ще дві жінки.

У правоохоронців поки немає даних про можливі мотиви нападника, нічого не повідомляється і про його особистості. Поки також невідомо, покінчив він з собою або ж був ліквідований приїхали на місце пригоди поліцейськими, повідомляє Euro News.

За кілька годин до цього в Денвері в штаті Колорадо, в результаті стрілянини одна людина загинула, четверо інших отримали поранення. Спочатку надійшла інформація, що жертви знаходяться в критичному стані, пізніше міське поліцейське управління уточнило, що загрози їхньому життю немає.

В даний час вулиці, прилеглі до місця події, перекриті співробітниками правоохоронних органів, поліція закликає місцевих жителів уникати відвідувань центру Денвера.

Світ, 20.11.2018 08:52