Фото: Instagram Усика

Супертяж з Хорватії викликав на бій Усика: каже, що в українця немає вибору

Хорватський супертяж Філіп Хргович, який є обов’язковим претендентом на титул IBF, прокоментував можливий бій проти чемпіона WBA, WBO, IBO та IBF Олександра Усика. Він викликав українця на бій.

Про це повідомляє Boxing Social.

"Я не можу розслабитися у відпустці, оскільки знаю, що я наступний у черзі. Я думаю про це щодня. У Ф’юрі призначено бій проти Нганну, він недоступний, тому Усик повинен побитися з обов’язковим претендентом, і я наступний у черзі", — сказав Хргович.

Хорват наголосив, що давно заслужив на цей шанс, тому готовий битися з Усиком.

"Вони повинні дотримуватись правил, і в наступному бою Усик повинен побитися зі мною", — додав хорватський супертяж.

У попередньому поєдинку Філіп Хрогович у серпні здолав Демсі Маккіна.

Перемога Усика над Дюбуа: що відомо

У ніч проти 27 серпня Усик нокаутував британця Даніеля Дюбуа та захистив титули чемпіона світу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF.

Тепер в активі 36-річного українця 21 перемога (14 – нокаутом) у 21 поєдинку. П'ять із них він провів у надважкій вазі. Перед цим Олександр став абсолютним чемпіоном світу в крузервейті (вагова категорія до 90,7 кг), завоювавши там усі чотири найпрестижніші пояси.

Водночас сам Дюбуа не погодився із результатами бою: він вважає, що у нього вкрали перемогу. Відомо, що у п'ятому раунді британець потужним ударом влучив українцю нижче пояса, через що рефері дав Усику кілька хвилин на відновлення.

29 квітня Усик і Ф'юрі мали битися на стадіоні "Вемблі" в Лондоні за звання абсолютного чемпіона світу, але сторони не змогли погодити умови контракту на поєдинок, через що його було скасовано. 28 жовтня ірландець у Саудівській Аравії проведе виставковий бій проти колишнього чемпіона UFC Френсіса Нганну.

Нагадаємо, що команда Даніеля Дюбуа прагне скасувати результат бою з Олександром Усиком, який завершився перемогою українця. Їхня команда подала апеляцію через суперечливий епізод у п'ятому раунді, коли британець, імовірно, завдав удару нижче пояса.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.09.2023 18:34