Фото: Instagram Еліни Світоліної

Світоліна познущалася з росіянки на турнірі у Вашингтоні

Українська тенісистка Еліна Світоліна розгромила росіянку Дар'ю Касаткіну у другому колі Washington Open. Російська тенісистка на турнірі виступає під нейтральним статусом.

Еліна Світоліна — Дар'я Касаткіна 6:2, 6:2

Матч тривав 1 годину і 37 хвилин. До цього тенісистки провели між собою вісім матчів, перемогу в яких здобувала українка. Упродовж зустрічі Світоліна один раз подала навиліт, зробила чотири подвійні помилки та використала чотири з дев'яти брейкпойнтів. 

Українка тепер позмагається у чвертьфіналі турніру. Наступна суперниця визначиться у поєдинку американок Пегули та Стернс.

Зазначимо, що Еліна Світоліна напередодні у феєричному поєдинку взяла гору над представницею Білорусі Вікторією Азаренко. Цікаво, що після матчу українка вже традиційно не потисла руку представниці Білорусі, країна якої веде агресивні дії проти нашої держави. Вікторія у відповідь показала великий палець нашій тенісистці й вирушила подякувати рефері на вежі.

Також Світоліна перемогла у фіналі турніру серії WTA 250 у французькому Страсбурзі у травні. У вирішальному матчі за титул українка розбила росіянку Анну Блінкову. Після перемоги українська тенісистка також показово не потиснула руку росіянці.

Нагадаємо, раніше українські тенісисти просили не забороняти спортсменам брати участь у змаганнях із росіянами та білорусами. Федерація тенісу України офіційно звернулася до Національного олімпійського комітету та Міністерства молоді та спорту.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 02.08.2023 23:56