Фото: Getty Images / Global Images Ukraine

Терор "шахедами" продовжується: де оголошено небезпеку через ворожі дрони

Ввечері у вівторок, 30 січня, російські загарбники випустили по Україні нові групи "шахедів". Ворожі дрони продовжують атакувати й після опівночі 31 січня — їх фіксують на Півдні країни.

Про рух ударних безпілотників повідомляють Повітряні сили Збройних сил України у Telegram.

Атака дронами почалася після 18:30 вівторка. Тоді "шахеди" залетіли з Півдня й прямували до Дніпропетровщини (Покровський район). Близько 19:00 вказувалося, що БпЛА у напрямку Дніпра, була загроза й для Запорізької області. О 19:41 військові оголосили відбій загрози ударних БпЛА в Дніпропетровській та Запорізькій областях.

Вже о 22:39 стало відомо, що ударні БпЛА перебувають в районі Харкова. Місцева влада повідомляла про удар "шахеда" по місту, у районі житлової забудови. На місті потрапляння сталася пожежа.

О 23:20 стало відомо, що ударні БпЛА вже у Херсонській області, рухаються у північно-західному напрямку на Миколаївщину. Також нова група БпЛА з Чорного моря залетіла у напрямку Одеської області, курс — північно-західний. О 23:29 з'явилася інформація про нову групу "шахедів" з Чорного моря у напрямку Одеси.

Після опівночі декілька груп ударних дронів фіксували у Херсонській області, що рухаються у північно-західному напрямку на Миколаївщину. О 00:29 Повітряні сили оновили інформацію щодо пересування ворожих безпілотників:

  • Дрон, що рухався на Одесу змінив напрямок на Миколаїв.
  • БпЛА в Одеській області рухається на північ.
  • "Шахеди" у Миколаївській області, які рухалися з Херсонської області тримають курс на північ.
  • Ще групи БпЛА зараз на Херсонщині тримають курс на Миколаївщину.

мапа тривог

Мапа тривог станом на 00:43 31 січня. Джерело: alerts.in.ua

Нагадаємо, що у Харкові у вівторок вже лунали вибухи. У місті та області оголошували повітряну тривогу. Рашисти атакували одне зі селищ Харківського району.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 31.01.2024 00:43