Фото: Getty Images \ Global Images Ukraine

Масована атака "шахедів" по Україні: в яких областях оголошено повітряну тривогу

Увечері в неділю, 28 січня, Росія випустила по Україні іранські дрони-камікадзе типу "Шахед". Сирени пролунали в різних регіонах країни.

Про це повідомила прес-служба Повітряних сил Збройних сил України.

"Групи БпЛА на межі Миколаївської та Кіровоградської областей, курсом на Вінниччину", — спочатку поінформували українські військові.

Згодом вони також зафіксували ворожі безпілотники в південній частині Миколаївської області, вони тримали курс північно-західний.

До того ж БпЛА в Кіровоградській області змінили курс на Черкащину. У Повітряних силах наголосили, що курс може змінюватися.

"Безпілотники з Черкаської та Кіровоградської областей у напрямку Київщини. БпЛА на межі Миколаївської й Одеської областей, курс північно-західний. Дрони в Миколаївській області (Новоодеський район), курс північно-західний", — повідомили  в Повітряних силах о 21:16.

Станом на 21:33 карта повітряних тривог в Україні мала такий вигляд.

Мапа повітряних тривог

Мапа зі сайту alerts.in.ua

Нагадаємо, що сьогодні в більшості областей України вже оголошували повітряну тривогу. Це пов’язано із загрозою атак балістичним озброєнням.

Зокрема, другий день поспіль російські загарбники обстрілюють Полтавську область. У неділю, 28 січня, рашисти знову атакували промисловий об’єкт у Кременчуцькому районі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.01.2024 21:36