Фото ілюстративне. Джерело: ДСНС

Окупанти другий день поспіль атакували Полтавщину: є влучання в промисловий об’єкт у Кременчуцькому районі

Другий день поспіль російські загарбники обстрілюють Полтавську область. У неділю, 28 січня, рашисти атакували промисловий об’єкт у Кременчуцькому районі.

Про це повідомив начальник Полтавської обласної військової адміністрації Філіп Пронін.

"Другий день поспіль ворог атакував Полтавщину. За попередньою інформацією, знову є влучання в промисловий обʼєкт у Кременчуцькому районі. Подробиці згодом", — написав він у своїх соціальних мережах.

Раніше різні інформаційні ресурси інформували, що в Полтаві під час повітряної тривоги пролунали вибухи. При цьому місцеві мешканці чули дві серії вибухів. Також вибухи пролунали й у Кременчуцькому районі у Полтавській області.

До того ж голова Полтавської обласної військової адміністрації Філіп Пронін закликав мешканців області перебувати в укриттях до відбою.

Нагадаємо, що ввечері в суботу, 27 січня, російські окупанти вдарили по Полтавській області двома ракетами. Внаслідок ворожої атаки по промисловому обʼєкту у Кременчуцькому районі виникла пожежа, яку рятувальникам вдалося ліквідувати. За словами Проніна, понад півтори сотні рятувальників гасили вогонь на площі понад 1000 квадратних метрів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.01.2024 20:58