Фото: Telegram Проніна

Обстріл Кременчуцького району: рятувальникам вдалось ліквідувати масштабну пожежу

Ввечері у неділю, 27 січня, російські окупанти вдарили по Полтавській області двома ракетами. Внаслідок ворожої атаки по промисловому обʼєкту у Кременчуцькому районі виникла пожежа, яку рятувальникам вдалося ліквідувати.

Про це повідомив начальник Полтавської обласної військової адміністрації Філіп Пронін у Telegram. За словами посадовця, понад півтори сотні рятувальників гасили вогонь на площі понад 1000 квадратних метрів.

"Залучали майже 50 одиниць техніки. У ліквідації пожежі брали участь і спеціалісти з сусідніх областей. Щиро дякуємо їм за допомогу", — написав Пронін.

Він нагадав, що пожежа сталася через ворожий удар двома ракетами "Іскандер-М" по промисловому обʼєкту в Кременчуцькому районі. На щастя, ніхто з людей не постраждав.

Нагадаємо, що на початку січня в Миргороді та Полтаві гриміли потужні вибухи. Військові зазначали, що рашисти регулярно атакують Миргород Полтавської області за допомогою ракет різних типів та дронами-камікадзе. Внаслідок обстрілів страждає громадянська інфраструктура та житлові будинки.

Своєю чергою речник командування Повітряних сил Юрій Ігнат заявив, що Російська Федерація накопичила близько 900 високоточних далекобійних ракет. Агресор застосовує приблизно ту саму кількість ракет під час обстрілів, яку здатний виготовити за місяць.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.01.2024 11:35