Володимир Зеленський. Джерело: Офіс президента України

"Тримаємо позиції": Зеленський розповів, що зміниться для окупантів найближчим часом

Президент Володимир Зеленський провів щоденну селекторну нараду, де обговорили актуальні питання оборони України. Він запевнив, що на терор рашистів ми тепер адекватно відповідатимемо.

Про це український лідер повідомив у своїх соціальних мережах.

"Отримав звіти про надходження техніки, боєприпасів, нові контракти та нову географію постачання. Заслухав інформацію щодо фронту. Куп'янськ, Авдіївка — важкі, в’язкі бої, але наші воїни тримають позиції", — зазначив він.

За словами Зеленського, ворог намагається нищити без розбору все, до чого може дотягнутися. Зокрема, обстріляв Берислав, Борову й інші населені пункти.

"Усуваємо наслідки обстрілів, допомагаємо людям. Готуємося до ударів терористів по енергетичній інфраструктурі. Цього року не лише захищатимемося, а й відповідатимемо", — наголосив український президент.

Зеленський додав, що ворог це добре знає. Саме тому спочатку прибрали з Криму флот, тепер переміщують і свою авіацію далі від наших кордонів.

Нагадаємо, що 24 жовтня президент Володимир Зеленський звернувся до мешканців окупованих територій Криму та Севастополя. Він наголосив, що Україна нікого не залишить Російській Федерації та всіма засобами переможе у війні. Також президент зазначив, що Україна поверне свою територію та своїх громадян.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.10.2023 12:40